Nyt fra Jerslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Jerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben
Læs mere på politi.dk

 

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Torsdag den 13. januar om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Parallelvej i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 21-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget kokain forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve.

Resultatet af blodprøven anvendes som bevismateriale i sagen.

 

Bindslev – spiritusbilist påkørte en lygtepæl

En 24-årig bilist kolliderede med en lygtepæl på Sønderbro i Bindslev torsdag den 13. januar om aftenen i et solouheld. En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at ingen personer havde lidt skade i forbindelse med færdselsuheldet.

Betjentene fattede dog mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket af spiritus. En alkometertest viste, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – spiritusbilist anholdt

Torsdag den 13. januar om natten standsede politiet en bilist til kontrol på Brotorvet i Nørresundby. Bilisten – en 43-årig mand – så ud til at være påvirket. Betjentene instruerede ham derfor i at deltage i en alkometertest.

Og ganske rigtigt; det viste sig, at bilistens promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev derefter udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn & Jerslev – bilister uden førerret sigtet

Kørsel uden førerret – dét blev en bilist sigtet for, da han førte personbil ad L. P. Houmøllers Vej i Frederikshavn torsdag den 13. januar om eftermiddagen. I forbindelse med en rutinemæssig kontrol kunne betjentene se, at bilisten ikke havde gældende førerret til personbil.

En anden bilist blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret senere samme dag – denne gang i forbindelse med en rutinemæssig kontrol på Hjulskovvej i Jerslev. Bilisten, der viste sig at være en 68-årig mand, havde ikke gældende førerret til personbil.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk