Nyt fra Jerslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Jerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politiet afholder øvelse

Fra mandag d. 13. juni 2022 til og med torsdag d. 16. juni 2022 øver og træner reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi. Det betyder, at der i og omkring Aalborg samt Støvring vil være forskellige synlige øvelsesaktiviteter. Man kan altså tage det helt roligt, hvis man i de byer møder bevæbnet politi i gadebilledet de næste dage.

 

Læs mere om øvelsen her

Hjørring – bilist anholdt med positiv cannabistest 

Fredag morgen blev en 20-årig fører anholdt på Palleskærvej ved Hjørring, da han blev narkometertestet og testet positiv for cannabis. Den sigtede erkendte forholdet. 

Svenstrup – koldt hus og tom tank

Fredag formiddag blev det koldt om fødderne for beboere i et hus på Brøndborerens Alle i Svenstrup. Forklaringen lå i, at 1200 liter olie var blevet stjålet fra ejendommens jordtank. 

 

Jerslev – hundemad forsvundet

Fredag eftermiddag skaffede en ukendt gerningsperson sig adgang til en villa på Mylundvej i Jerslev ved at smide en gasflaske gennem køkkenvinduet, som blev knust. Der var skader efter gasflasken i køkkenet. To døre var desuden blevet ødelagt inde i stuen. Udbyttet var en sæk hundemad. 

 

Frederikshavn – indbrud i forretningslokale

Mandag nat har der været indbrud i et forretningslokale, som er under opførelse/renovation i Danmarksgade i Frederikhavn. Låsen var brækket op ved en bagudgang, og den ukendte gerningsmand har blandt andet taget en stige og diverse el-værktøj. 

 

Nordjyllands politi har udtaget spor på stedet, men hører gerne tip i sagen på telefon 114.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk