Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Jerslev - torsdag den 24. juni

Profilbillede
dato

Jerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Jerslev – Pige død i tragisk ulykke


Nordjyllands Politi modtog d. 22. juni 2021 kl. 17:04 anmeldelse om, at en pige var påkørt af en traktor på Hellumvej i Jerslev. Pigen, der var 1½ år gammel, blev erklæret for død ved ankomsten til sygehuset. De pårørende er underrettet.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – færdselsuheld mellem personbil og cyklist


Onsdag den 23. juni om formiddagen fandt et færdselsuheld sted i krydset mellem Provstejorden og Præstemarken i Aalborg. Part 1 – føreren af en personbil – kom her kørende samtidig med part 2 – en cyklist – som mødtes i krydset, hvor de kolliderede.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at cyklisten kun havde modtaget mindre skræmmer. Begge køretøjer modtog dog materielle skader i forbindelse med uheldet.

Bilisten sigtes for at have overtrådt sin vigepligt, hvilket medførte en betragtelig bøde.

 

2 ud af 3 alvorlige cykelulykker sker i kryds

Ulykken sker, når vi mødes i krydset. Brug 2 sek. mere på at orientere dig, så ulykken undgås.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Tylstrup – bilist overså to cyklister i venstresving


Et færdselsuheld fandt sted på Luneborgvej i Tylstrup onsdag den 23. juni sent om eftermiddagen.

Part 1 – fører af en varebil – kom kørende ad L. P. Jacobsensvej mod nord, da han skulle dreje til venstre ad en ny vej. Samtidig befandt to cyklister sig dog i krydset, hvilket bilisten formodentlig overså, hvorfor parterne kolliderede.

En beredskabspatrulje samt ambulance rykkede efter anmeldelse ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at der ingen personskade var i forbindelse med uheldet. Cyklisterne var blot væltet med mindre skræmmer til følge. Begge køretøjer modtog dog materielle skader i forbindelse med uheldet.

Føreren af varebilen – en 55-årig mand – sigtes for at have overtrådt sin vigepligt.

 

Nørhalne – indbrud i skur


Et indbrud fandt sted på Engvej i Nørhalne mellem tirsdag den 22. juni kl. 22:30 og onsdag den 23. juni kl. 06:45, hvor en ukendt gerningsmand fjernede hængelåsen på en port for at få adgang til et skur på adressen. Blandt de stjålne genstande var en havetraktor med 3 klippere foran.

Har du set mistænkelig færden på Engvej i Nørhalne? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Gistrup – indbrud i bolig


Onsdag den 23. juni om eftermiddagen fandt et indbrud sted på Vaarstvej i Gistrup, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et hus ved hjælp af en skruetrækker. Blandt de stjålne genstande var en hækkeklipper og en grensaks.

Har du set mistænkelig færden på Vaarstvej i Gistrup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi