Døgnrapporten i Jerslev: mandag den 3. januar

Profilbillede
dato

Jerslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hobro – amfetamin konfiskeret fra påvirket bilist

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Nordre Ringvej i Hobro lørdag den 1. januar om morgenen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget amfetamin forud for kørslen. Betjentene fattede derved yderligere mistanke til, at bilisten muligvis var i besiddelse af ulovlig narkotika. Man ransagede derfor køretøjet. Her fandt man i alt 5,29 gram amfetamin, som øjeblikkeligt blev konfiskeret.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for henholdsvis besiddelse af ulovlig narkotika samt narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Brønderslev – bilist med promille på 1,09 anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 59-årig bilist sigtet og anholdt for, da politiet standsede hende til kontrol på Jerslevvej i Brønderslev søndag den 2. januar om aftenen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at hun tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var 1,09 – klart over den lovlige grænse på 0,5.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn – spiritusbilist anholdt

Lørdag den 1. januar – tidligt om morgenen – standsede politiet en bilist til kontrol på Skagensvej i Frederikshavn. En alkometertest blev her udført i forbindelse med kontrollen.

Det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve.

 

Frederikshavn – narkopåvirket bilist anholdt

Fredag den 31. december om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Europavej i Frederikshavn. En narkometertest blev her udført, da betjentene fattede mistanke til påvirket kørsel.

Og ganske rigtigt; testen gav udslag. Bilisten – en 36-årig kvinde – havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Læsø – bilist viste sig at være påvirket af spiritus

En ældre bilist blev sigtet og anholdt for spirituskørsel lørdag den 1. januar om aftenen på Læsø. I forbindelse med en rutinekontrol udførte politiet en alkometertest med bilisten. Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Hals – stole stjålet ved indbrud i bolig

Mellem torsdag den 30. december kl. 18:00 og fredag den 31. december kl. 16:10 fandt et indbrud sted i en bolig på Hybenvænget i Hals. En ukendt gerningsmand brød her ind via et vindue, hvorefter man blandt andet stjal otte stole af ukendt mærke. 

Har du set mistænkelig færden på Hybenvænget i Hals? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Jerslev – indbrud på landejendom

En ukendt gerningsmand begik indbrud på en landejendom på Flyvbjergvej i Jerslev onsdag den 29. december ved midnatstid. Blandt de stjålne genstande var en brændesav, brændekløver og en motorsav.

Har du set mistænkelig færden på Flyvbjergvej i Jerslev? Kontakt politiet på 114.

 


 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi