DMR søger afdelingsleder til støj- og akustikafdelingen i Jylland/Fyn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

DMR Støj & akustisk (Dansk Miljørådgivning A/S) i søger en afdelingsleder til vores afdeling for støj og akustik i Jylland/Fyn.

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med afdelingslederen for DMR Støj & akustik på Sjælland, om fordeling og løsning af arbejdsopgaver på tværs af landet, og den faglige profil og udvikling af forretningsområdet. Du forventes som afdelingsleder sammen med DMR’s øverste ledelse at have det overordnede økonomiske ansvar for afdelingen, ligesom du har ansvar for afdelingens faglige udvikling og projektopfølgningen på opgaveløsningen for vores kunder.

I DMR er du som afdelingsleder ”spillende træner”, og en væsentlig aktiv del af projektholdet, dvs. du deltager i den faglige løsning af afdelingens opgaver, herunder projektledelse, tilbud, aftalegrundlag, sparring til kolleger og kunder. DMRs afdelingsledere fastholder en høj faglighed, projektledelse og kundekontakt samtidig ledelse af teamet og strategisk udvikling af afdelingen og DMR. Der vil være mulighed for overskudsbonus af afdelingens økonomiske resultater. Du vil desuden blive en del af DMR’s ledergruppe og referere direkte til DMR’s direktør.

DMR er et rådgivende ingeniørfirma, drevet af høj faglighed og fokus på opgaveløsning frem for systemer og bureaukrati. Vi er ca. 220 medarbejdere fordelt på 16 kontorer i Danmark. Vi arbejder tillidsbaseret med stort ansvar og frihed for den enkelte medarbejder. Du har f.eks. medbestemmelse på fordeling af arbejdstid hjemme og på kontorerne, og vi regulerer gerne din arbejdstid efter dine ønsker og behov.

DMR Støj og akustik er en tværgående national afdeling, der arbejder fra de forskellige kontorer tæt på egen bopæl, men med et tæt, tillidsfuldt og velfungerende samarbejde både internt i afdelingen og med de øvrige afdelinger i DMR.

Dit ansættelsessted kan være på et af DMRs mange kontorer i Jylland/Fyn, dvs. Silkeborg, Randers, Karup, Kolding, Odense, Esbjerg, Nørresundby, Nyborg, Jerslev eller Aabenraa. Det vigtigste for os er at finde den helt rigtige profil. Du bedes anføre hvilket/hvilke kontorer, der foretrækkes som ansættelsessted.

Afdelingens arbejdsopgaver er meget varierede og omfatter bl.a. følgende typer af opgaver:

 • bygningsakustiske målinger, beregninger og myndighedsdokumentation
 • søtjmålinger ifm. certificeringer som DGNB
 • ekstern støj fra virksomheder
 • trafikstøj fra veje og jernbaner.

Vi forventer, at du:

 • har mindst 5 års relevant erhvervserfaring med fagområdet (støj og akustik) – gerne som rådgiver.
 • er vant til projekt- og økonomistyring af projekter.
 • er kundeorienteret og har blik for kundens behov.
 • tager ansvar for opgaveløsning og kundeopfølgning.
 • tager ansvar for den faglige udvikling af afdelingen og dens medarbejdere.
 • er kvalitetsbevidst og har gode formuleringsevner i skrift og tale (på dansk).
 • har gode samarbejdsevner ifht. bl.a. kunder og medarbejderne i afdelingen.

Du kommer til at indgå i et særdeles stærkt fagligt team sammen med nogle af firmaets øvrige specialister inden for akustik, støj, industrimiljø m.v. Det forventes, at du vil få selvstændigt projektlederansvar på en række af DMRs opgaver inden for dit arbejdsfelt.

DMR tilbyder:

 • et udfordrende og spændende job i et ambitiøst firma med en uformel omgangstone, hvor du har mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver.
 • gode muligheder for faglige og personlige udfordringer i et firma, der sætter kvalitet og faglig udvikling i højsædet.
 • fleksible arbejdsforhold med fokus på trivsel og balance mellem arbejdsliv og fritid.
 • løn og ansættelses­forhold i forhold til dine kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Claus Larsen på 20 95 06 55 eller cl@dmr.dk

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Du kan læse mere om vores firma, og hvordan det er at være medarbejder i DMR her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DMR A/S, Fanøgade, 9740 Jerslev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@dmr.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840828

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet